Workshop De natuur als krachtbron (Burn-out)

Tijdens de Workshop:  Inspiratie uit de natuur gaan we, zoals de titel al doet vermoeden, inspiratie opdoen in de natuur.Inspiratie uit de natuur 2beinbalance arnhem

Een burn-out lijkt het einde van de wereld. Dat is het niet, het is een nieuw begin. Het woord burn-out betekend letterlijk "opbranden". En de feniks herrijst mogelijkerwijs uit de as. Als je het zo bekijkt is een burn-out eigenlijk een boodschap van vernieuwing. Zo voelt het niet als je er in zit!

Hoe ziet de workshop eruit?

Eerst verzamelen we ons met zijn allen bij het afgesproken punt, meestal een restaurant. Als iedereen er is, dan gaan we op pad!

We beginnen eerst met een wandeling. In het eerste gedeelte is er ruimte voor gesprek, het tweede gedeelt is een stilte wandeling.

Eenmaal op de juiste plek aangekomen, nemen ik jullie mee in een outdoor visualisatie. Dit helpt om je  te laten inspireren door de natuur.

Vervolgens gaan we aan de slag met een outdoor inspiratieoefening. Leuk om te doen en met zeer verassende resultaten!

Het laatste deel van deze workshop bestaat uit het maken van een natuurcollage of natuur stilleven. Hierbij gaan we opzoek naar voorwerpen in de natuur die ons aantrekken of afstoten, welke we vervolgens bij elkaar neerleggen in de vorm van een collage of stilleven. Een collage wordt gebruikt worden om je burn-out uit te beelden, denk hierbij aan: de huidige levenssituatie, bedrijf of organisatie, een gevoel van verlangen, een relatie, de peroonlijkheid etc.

We wandelen terug. Ervaren de natuur als krachtbron. Wat valt je op? Welke boodschap ligt hierin voor jou? Wat was de oude ik; wat kan ik zien als feniks?

Alsafsluiting kijken we naar wat je in je huidig leven kunt veranderen om de feniks levensruimte te geven?

Praktische zaken

  • Zorg dat je goed gekleed bent, liefst in laagjes zodat je wat uit/aan kunt trekken. Hou er rekening mee dat het nederlandse weer wisselvallig is, dus neem iets mee om je te beschermen tegen de regen (bv poncho, paraplu)
  • Zorg ook dat je goede, stevige schoenen aan hebt, die tegen een stootje kunnen.
  • Neem iets mee om op te zitten, bv een vuilniszak, plastic tas, festival kleedje etc.
  • Zorg dat je een pakje zakdoekjes of toilet papier bij je hebt voor het geval je naar de wc moet.

Over de workshop

  • De workshop wordt gegeven in diverse gebieden
  • De workshop duurt +/- 2.5 uur en kost 35,- euro per persoon.
  • Hij gaat door bij minimaal vier personen. De maximale groepsgrootte is tien mensen.

Schrijf je direct in!


Heb je nog vragen?

Neem contact op!