VIP Day - Omarm jouw HSP

HSP VIP DAY 2beinbalance Arnhem

Dit is de dag voor HSP-ers die in 1 dag alle tools in handen willen krijgen om zichzelf in balans te kunnen houden EN die in contact willen komen met andere HSP-ers! Ben jij er klaar voor om de stappen te zetten die nodig zijn om je eigen energie-, emotie & stressmanager te worden? Om te leven vanuit je passie, je kracht en je intuïtie? Om te genieten van je hoogsensitieve gave in plaats van last te hebben van de uitdagingen? Dan is deze dag voor jou!

De dag voor ambitieuze HSPs!

Ben je er klaar voor om in actie te komen?

Deze dag is speciaal voor ambitieuze HSP-ers die in korte tijd willen groeien in persoonlijk ontwikkeling, die hun blokkades willen doorbreken, die klaar zijn met hun beperkende overtuigingen maar het lastig vinden om belemmerende gedragspatronen en oude pijn los te laten. Die willen leren hoe ze hun grenzen voelen en aangeven, hoe ze hun energiemanagement in eigen beheer nemen en hoe ze voorkomen dat hun emmer steeds overloopt. Dit event leert jou vanuit zelfvertrouwen en authenticiteit, liefdevol en gefocust richting te geven aan jouw leven, in balans te blijven ongeacht de situatie en om los te laten wat jou niet langer dient.

 

Het programma bestaat uit:

VIP HSP Day 2beinbalance ArnhemJouw 1-op-1 persoonlijke VIP-dag

We beginnen met jouw HSP VIP-dag; een vol dagprogramma (mét heerlijke lunch!) waarbij jij aan het einde van de dag met een op jouw afgestemde HSP strategie weer naar huis gaat. Deze strategie omvat een HSP Rescue Kit, vol praktische en direct toepasbare tools, voor maximaal resultaat. Met deze tools ben jij de baas over jouw emoties, je energie en je stress. Je bent er klaar voor je blokkades te doorbreken en grote stappen te zetten in je ontwikkeling en groei, om te gaan leven vanuit je HART, je passie, je kracht en je intuitie, zodat ook jij je (weer) je moeiteloze zelf voelt!

4 weken lang elke maandag & vrijdag een Skype - coaching sessie 

Oude gewoontes en patronen doorbreken kan zijn. We moeten als het ware je auto-piloot opnieuw programmeren en dit kost tijd. Daarom wil ik jou graag als vervolg op jouw persoonlijke VIP-dag  een hele maand lang Skype coaching aanbieden, waarbij we ingaan op alle vragen en uitdagingen die jij in deze 4 weken tegenkomt. Hoe zie ik dat voor me? We beginnen elke week met een Skype-sessie zodat jij elke week begint met jóuw belangrijkste actiepunt en zo focus houdt op wat voor jou het belangrijkste is. We sluiten de week ook af met een reflectieve Skype-sessie, hierin kijken we wat er goed ging deze week en waar er nog winst te behalen valt; zo maak je grote stappen in je groei en ontwikkeling.

Ja, ik kies voor Mijn VIP Day

 

Bonus HSP VIP day Arnhem 2beinbalance
BONUS: Een hele maand lang jouw HSP e-coach

Na jouw VIP-dag krijg je ook een een hele maand lang mijn HSP e-coaching support, je kunt me dus mailen zoveel en vaak als jij dit nodig hebt! – Zet je vandaag je eerste stap?

Ja, ik kies voor Mijn VIP Day

Voor wie?

Leef vanuit je hart HSP 2beinbalance arnhemHerken jij je in 3 of meer van de volgende uitspraken?

Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan en wil dat nu eens echt oplossen
Ik weet dat hooggevoeligheid een kracht is, maar ik weet nog niet hoe ik dat ook voel.
Ik vind HSP zijn lastig
Ik wil mijn hoogsensitiviteit als positief ervaren en inzetten
Ik wil leven vanuit mijn HART, op een manier die bij mij past
Ik wil weten hoe ik mijn grenzen voel en hoe ik ervoor zorg dat mensen daar niet overheen gaan
Ik mis een sparringpartner en een schop onder mijn kont
Ik weet dat het tijd is voor nieuwe stappen. En dit is de eerste…!

De VIP-Day Omarm jouw HSP is perfect voor jou. Meld je nu aan of neem contact met me op als je nog vragen hebt!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Day

 

Voor wie NIET?


Falen HSP 2beinbalance arnhemDit programma is niet voor iedereen geschikt. Herken jij je in 3 of meer van de volgende uitspraken?

Mijn hoogsensitiviteit is mijn bottleneck
Ik voel me toch niet serieus genomen
Ik ben bang om te falen, ook dit zal wel niet lukken dus kom ik liever niet in actie
Dit hoort toch bij het leven… Het lukt mij toch niet hier wat aan te veranderen!
Ik heb geen tijd of geld om in mijzelf te investeren
Ik vind mijzelf niet belangrijk genoeg om zoveel moeite te doen

Op dit moment is de VIP- Day Omarm jouw HSP nog veel te hoog gegrepen voor jou! HSP-zijn kan heel overweldigend zijn en je zelfs verlammen. Mijn online programma Hooggevoelig Heel Normaal is dan een fantastische opstap om jouw HSP gebruiksaanwijzing te leren kennen in jouw eigen tempo, thuis vanuit je luie stoel, op jouw eigen manier. Twijfel je? Neem contact met me op en we kijken samen welk programma jou het beste helpt!

 

Wat kost het?

Your VIP Day HSP 2beinbalance ArnhemDe VIP- Day Omarm jouw HSP kost €  1.597,= (incl. 21% btw)* en is incl. jouw persoonlijke VIP-dag, een unieke blueprint van jouw persoonlijke HSP Strategie en een praktische toolkit waarmee jij jezelf, je energie, je emoties en je stress in balans kunt houden ongeacht de situatie. BONUS: een hele maand lang jouw HSP e-coach!

Ja, ik kies voor Mijn VIP Day


*eventueel in vier termijnen van € 449,00 (incl. BTW) betalen kan ook, klik dan hier.

*INTERESSANTE BELASTING-TIP: Doe je al een opleiding? Dan is deze volledige investering aftrekbaar als opleidingskosten. Ook is het vaak mogelijk kosten voor je gezondheid die niet vergoed worden door de ziektekosten verzekeraar af te trekken van de belasting onder het kopje zorgkosten.

Wil jij weten of jij in aanmerking komt? Check de site van de belastingdienst.


Heb je nog vragen?

Neem contact op!