Zakelijke trajecten

Burn-out? Beter voorkomen dan genezen!

impact van stress 2beinbalance arnhemStress is een veelvoorkomend verschijnsel waar we allemaal mee te maken krijgen. Op zich is stress niet schadelijk voor de gezondheid en kan het zelfs zorgen voor betere prestaties.

De impact van stress

Wanneer het echter een ongezonde vorm aanneemt kan stress op de lange duur leiden tot burn-out, depressie en ernstige lichamelijke klachten.

De kracht van balans

Iedere organisatie krijgt vroeg of later te maken met stress, burn-out of overspannenheid op de werkvloer. Balans - of disbalans - speelt hierbij een belangrijke rol. Werk en privé, lichaam en geest, gevoel en verstand of activiteit en ontspanning staan niet meer in verhouding tot elkaar. Juist in tijden van stress is het belangrijk om te kunnen balanceren. Ik help hier graag bij!

Zakelijke trajecten

Dit kan op de volgende manieren:

✓ In de vorm van een Burn-out Preventie traject

✓ In de vorm van een Burn-out Herstel traject

✓ In de vorm van een Preventief spreekuur

✓ Door middel van trainingen/workshops

Totaaloplossingen voor verlaging van het ziekteverzuim

Om nog beter te kunnen helpen, heb ik 3 totaaloplossingen/pakketten gemaakt die erop gericht zijn op een effectieve manier het ziekteverzuim en de ziektekosten omlaag te brengen om zo niet alleen geld te besparen, maar ook blije, gezonde medewerkers in dienst te hebben. Blije medewerkers leiden aantoonbaar tot blijere klanten - en dus: betere omzet.

Welk traject past het beste?


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!