Soul Body Fusion

Soul Body Fusion™

Soul Body Fusion™ betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. Door (geboorte)trauma, ziekte, emotionele gebeurtenissen, verlies, mishandeling, chronische stress, overgevoeligheid of verslaving is er een verschillend niveau van afstemming tussen je lichaam en je ziel. Anders gezegd: de resonantie tussen het trillingspatroon van je lichaam en je ziel zijn te verschillend waardoor de harmonie ontbreekt. Het doel van Soul Body Fusion™ is de resonantie van lichaam en ziel weer met elkaar te verbinden waardoor harmonie ontstaat.

Met Soul Body Fusion™ kan je weer worden wie je werkelijk bent. Je komt weer in de stroming van het leven en herinnert je je levensdoel. Je jezelf rustiger en gelukkiger voelen en je zult openstaan voor de overvloed van het leven welke je geboorterecht is.

Tijdens een Soul Body Fusion™ kun je van alles ervaren. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen letterlijk vibreren, tintelen en zich openen. Het lijkt alsof je helemaal opnieuw bedraad wordt, zodat je lichaam een sterkere stroom van hogere frequenties en energieën aan kan.

Een sessie bestaat uit 2 delen van 10 minuten waarbij de intentie wordt gezet om de ziel met het lichaam te versmelten.

Zet vandaag nog de eerste stap en plan een gratis moeiteloos-jezelf-zijn sessie met mij, ik sta je graag te woord!


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!