Reiki

Reiki arnhemWat is Reiki?

Reiki is een oeroude geneeswijze die werkt met universele (rei) levensenergie (ki). Het is een eenvoudige, natuurlijke en effectieve methode om levenskracht en energie door te geven aan onszelf en anderen. Dit geschiedt middels handoplegging of via afstandsbehandelingen.

 

Wat doet Reiki?

Reiki is de universele levensenergie die het zelfgenezingsproces van je lichaam en geest ondersteunt. Met een reiki behandeling kom je meer tot rust, wanneer je bijv. last hebt van stress of slapeloosheid. Reiki bevrijdt je van blokkades die je gezondheid ondermijnen. Lichamelijke klachten kunnen goed met reiki behandeld worden.

Reiki behandeling

Reiki is moeilijk in woorden te omschrijven. Je zult het begrijpen als je het ervaren hebt. Je kunt tijdens een behandeling een warm, tintelend gevoel krijgen, een gevoel van welbehagen en je kunt verlost worden van lichamelijke, mentale of emotionele pijn . Of je hebt eenvoudigweg weer het gevoel dat je leeft!

Een reikibehandeling duurt ongeveer 40 minuten. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan. Ik zal op verschillende posities mijn handen leggen waardoor de Universele Levensenergie doorstroomt via mij naar jou.
Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig of zelfs onmogelijk is, kan ik een zogenaamde stoelbehandeling geven: je zit op de stoel en wordt in een half uur behandeld.

Omdat Reiki op 4 niveaus werkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zal Reiki precies dat doen wat nodig is voor dat moment. Reiki spreekt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest aan en brengt bij ziekten de levenskracht terug, waardoor de werking van het immuunsysteem wordt versterkt. De eerste ervaring is een heel diepe ontspanning, het gevoel van “thuiskomen in jezelf”.

Daarnaast behandel ik op afstand, mens, dier of een situatie waarin je zit, denk aan een operatie, bestraling, chemokuur of een examen of sollicitatiegesprek.

Zet vandaag nog de eerste stap en plan een gratis moeiteloos-jezelf-zijn sessie met mij, ik sta je graag te woord!


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!