Lekker in Balans

Pakket 2: Lekker in Balans

Diep dal HSP burnout 2beinbalance arnhemVoor wie is het?

  • Voel je je constant moe, ben je het vertrouwen in jezelf kwijt, ben je bang dat je gefaalt hebt en kun je niet ophouden met piekeren?
  • Is alles je te veel, snap je niets meer van je eigen reacties en huil je om niets?
  • Ben je bang dat je nooit meer uit je burn-out zult komen en zie je door de bomen het bos niet meer?
  • Heb je allerlei lichamelijke klachten als hoofdpijn, maag/darm klachten, last van je spieren etc?

Dan is het Lekker in Balans pakket voor jou!

Kom in balans en blijf in balans

Met het Lekker in Balans pakket krijg je niet alleen alles van het Basis in Balans pakket - inzicht in jezelf, je eigen gebruiksaanwijzing, je kwaliteiten, je burn-out en je denkwijze - je krijgt ook inzicht in wat je kunt doen om je stressniveau weer omlaag te brengen voordat je emmer overloopt. Daarnaast gaan we aan de slag met je lichamelijke klachten en brengen we zo lichaam en geest weer in balans.

Stel je eigen rescue kit samen!

We gaan in het Lekker in Balans pakket werken aan het in balans komen en blijven. Dit doen we door jouw eigen rescue kit op te stellen. Deze kit bevat tools en middelen die jij kunt inzetten om je stress op een aangenaam niveau te houden, zodat je niet (weer) in een burn-out terecht komt. Daarnaast geeft het ook tools die je kunt inzetten om je jezelf en je eigen energie te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vergroot je zelfvertrouwen!

Ook gaan we werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het laten toenemen van je gevoel voor eigenwaarde. Je kunt weer planning en structuur aanbrengen in je leven. Je piekert niet meer en je wordt niet meer plotseling overvallen door emotie(s). Je voelt je zekerder en je hebt weer zin dingen te ondernemen.

Wat houd het pakket in?

Het Lekker in Balans pakket bestaat uit 9 sessies, van 1-1,5 uur. Naast in balans komen gaan we in dit pakket werken aan het in balans blijven, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit bereik ik door mijn unieke maatwerkaanpak die bestaat uit een combinatie van (wandel)coaching en acupunctuur. De uiteindelijke keuze van coaching en/of acupunctuur ligt altijd bij jou. Ik geef advies, jij beslist.

Hoe ziet het traject er uit?

We beginnen het traject met een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie. Zo leren we elkaar kennen en aan het einde van de sessie heb ik je al minstems 1 nuttige tip meegegeven die je direct kunt toepassen in je leven. Kies je voor traject bij mij, dan volgt een uitgebreide intake in de vorm van een vragenlijst die je toegestuurd krijgt. De antwoorden vormen de basis van onze sessies. Samen gaan we kijken naar jouw behoeftes en wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk weer in balans te komen.

Wat heb jij nodig? HSP burnout 2beinbalance arnhemDe (wandel)coach gesprekken zullen plaatsvinden buiten in de natuur.  Doordat ik de natuur inzet als tweede coach, ben ik snel in staat om tijdens onze gesprekken tot de kern van je problemen te komen.

In onze acupunctuur sessies gaan we kijken waardoor jij uit balans bent, wat jouw moeheid veroorzaakt, hoe zich dat verder nog uit in jouw lichaam en hoe we je lichaam en geest weer in balans krijgen.

Wat is het resultaat?

Je hebt inzicht gekregen in jezelf, je eigen gebruiksaanwijzing, je (hoog)gevoeligheid, je burnout, je kwaliteiten, je grenzen en je denkwijze. Daarnaast is jezelf vertrouwen en je gevoel voor eigenwaarde toegenomen, heb je meer energie gekregen en heb je je eigen rescue kit opgesteld om in te kunnen zetten in tijden van stress. Je bent minder moe en je piekert minder, je lichamelijke klachten zijn verdwenen en je voelt je veel beter in je vel. Je kunt je leven weer plannen en hier structuur in aanbrengen. Kortom je staat weer in je kracht, je bent weer je moeiteloze zelf en je voelt je weer in balans!

Wat krijg ik nog meer?

Als extra bonus(sen) in het Lekker in Balans pakket krijg je:

  • mijn 2 zelfhulpgidsen over hooggevoeligheid en burn-out met waardevolle tips voor jou en je omgeving,
  • mijn nieuwsbrief, vol met nog meer waardevolle tips en artikelen
  • een voedings- en bewegingsadvies wat je lichaam ondersteunt bij het uit je burn-out en weer in balans komen,
  • toegang tot de Facebook groep waarin je met gelijkgestemden kunt praten, het is namelijk prettig en leerzaam om te praten met mensen die begrijpen wat je mee (hebt ge)maakt,
  • een meditatie mp3, zodat je thuis ook kunt oefenen met mediteren, meditatie zorgt ervoor dat je centreert en aard wat er weer voor zorgt dat je beter en makkelijker bij jezelf kunt blijven, waardoor je (onverwachte) gebeurtenissen beter aan kunt,
  • gratis ondersteuning via de email gedurende het hele traject.

Aan de slag!

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om uit je burn-out te komen? Plan dan eenMoeiteloos Jezelf Zijn sessie met mij. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Moeiteloos jezelf zijn 2beinbalance arnhem

<< Pakket 1: Basis in Balans                  Tarieven >>                     Pakket 3: Optimaal in Balans >>


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!