Jade Stone Massage

Jade: Een Bijzondere Steen

Jade is een groen gekleurde edelsteen die een bijzondere uitwerking heeft op ons lichaam en geest. Jade is een symbool van liefde en deugd. In de meeste Aziatische culturen is Jade een statussymbool. Jade verhelpt intellectuele en geestelijke vermoeidheid, onrust en prikkelbaarheid. Het geeft grote bescherming en verhelpt neerslachtigheid. Het verlicht hoofdpijn. Jade versterkt de blaas en leverfunctie. Het verzacht reumatische pijn door het afvoeren van urinezuur.

Jade stimuleert de nierfunctie en brengt daardoor de water-, zout- en zurenhuishouding in balans. Hierdoor ondersteunt hij de afvoer van afvalstoffen van de nieren, de pancreas en de lever.

Door de aanwezigheid van aluminium kan jade positieve resultaten geven aan het zenuwstelsel. Jade helpt de huid te herstellen en werkt bij ontstekingen. Het geeft goede resultaten bij menstruatieproblemen.

Positieve Energie met Jade stonemassage

Jade reinigt en bevrijdt de aura van alle negatieve invloeden. Het trekt positieve energie aan en beschermt tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Jade herstelt de vitaliteit en geeft levenslust. Jade heeft een evenwichtig en harmoniserend effect. Het stimuleert de creativiteit en de mentale flexibiliteit. Het reinigt de interne organen en spierweefsels.

De massage

De Jade Stone massage is een verwennerij voor uw lichaam. Een combinatie van de warme edelstenen,  warme olie, en de totale lichaamsmassage inclusief het gezicht maakt deze massage compleet.

In tegenstelling tot de Hot Stone kan de Jade Stone massage het gehele jaar gegeven worden.
De edelstenen hebben een intensieve helende kracht, en kunnen spanning en blokkades opheffen; ook  geven ze een diep gevoel van ontspanning.
Ze ondersteunen bij vermoeidheid, depressie, neerslachtigheid maar verzachten ook de pijn van reumatische klachten, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Jade staat voor liefde en harmonie, en kan ook na de 14e week van de zwangerschap heel goed gegeven worden.

Belangrijke eigenschappen van de jade stenen zijn:

  • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
  • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevordert liefde en tolerantie
  • Jade is ontstekingsremmend
  • Jade werkt goed bij menstruatieproblemen
  • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
  • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
  • Jade verzacht reumatische pijnen.
  • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.
  • Jade herstelt en reinigt.

De stenen kunnen ook koud gebruikt worden en hebben dan een verkoelende werking.

De behandeling

U neemt in uw ondergoed plaats op de massagetafel (trek altijd wat ouder ondergoed aan met oog op de olie.) De stenen zijn dan al goed verwarmd op een elektrische plaat.

Uw rug, armen, benen,voeten, gezicht en hals maken kennis met de Jade stenen en krijgen een heerlijk massage.

Door de warme olie op uw huid en de warme gladde stenen is deze massage bijzonder aangenaam!

De Jade Stone massage duurt ongeveer 75 minuten.


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!